AlgemeenAltijd erg tevreden geweest maar nu niet dus dat mag ook net als dat het goed gaat beschreven zijn
VerzendingGekozen voor levering op dinsdagavond ipv maandag overdag. Krijg ik op maandagavond bericht van DHL dat ze op dinsdagmiddag gaan leveren. Dan kan ik net zo goed niet aangeven dat ik het op de avond wil als ze er toch niets mee doen.
Nadat ik het pakket dan dus maar naar een afhaalpunt heb laten sturen en ik dus extra naar dat afhaalpunt moest op dinsdag, krijg ik terwijl ik het al opgehaald heb al de hele week mailtjes van DHL dat ik mijn pakket nog moet ophalen.
De klantenservice gaat graag aan de slag met klachten zoals de bovenstaande, doet veel moeite om je te bereiken en wil graag dat klanten toch tevreden zijn. Daarop deze review extra items toegevoegd en deze klantenservice er nog aan toegevoegd
Hi,
Uit je review maken we op dat je niet tevreden bent over de levering van je bestelling. Dat kunnen we ons goed voorstellen. Een collega neemt zo snel mogelijk contact met je op om dit te bespreken!
Groet,
Myrthe van Belsimpel