Max ICT B.V.

Zou een videokaart krijgen van mijn vriendin rond de jaarwisseling. Maar nooit binnen gekregen. Bedrijf geloofd DHL boven de klant. Bol.com volgt beleid van Max ICT

DHL beweerd dat het is ontvangen wat niet het geval is, DHL laat wel vaker onbeheerd pakket achter in de algemene gang.

Bol.com volgt het beleid van Max ICT. Bol.com heb ik dus aangeschreven met een schriftelijke klacht, want volgens Bol.com was er genoeg bewijs dat het pakket wél was aangekomen zonder mij iets te kunnen laten zien.

29 december besteld maar niet binnen gekregen. DHL beweerd dat het is geleverd en Max ICT geloofd dat. Geen handtekening, geen bewijs. Niets kunnen ze haar / mij laten zien waaruit blijkt dat het wél is ontvangen. Even voor de goede, in deze flat wonen +/- 150 bewoners en DHL laat wel vaker onbeheerd pakketten achter in de algemene gang of gewoon in de lift. Bezorger belde aan, eenmaal beneden zijn aangekomen was er geen pakket. In de veronderstelling dat het voor iemand anders was hebben we afgewacht, later zagen we dat de order status was verander naar 'ontvangen'

In plaats dat Max ICT ons geloven kiezen ze voor DHL terwijl er dus niets bewezen is, terwijl ze wel € 263,19 hebben geïncasseerd

Sinds het begin van online bestellen heb ik spullen gekocht en veel ook maar zoiets heb ik nog nooit meegemaakt

Schandelijk

Geachte Jets,

We vinden het erg jammer dat u uw videokaart niet heeft ontvangen en dat u ontevreden bent over de manier waarop uw klacht is afgehandeld. We begrijpen uw frustratie en we willen u graag helpen om een oplossing te vinden.

We nemen uw klacht zeer serieus. We vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met onze service en we streven ernaar om bestellingen altijd zo snel en veilig mogelijk te leveren.
We begrijpen dat u het niet eens bent met de beslissing van Max ICT om DHL te geloven in plaats van u. We willen u ervan verzekeren dat we alle klachten zorgvuldig onderzoeken en dat we altijd proberen om een eerlijke oplossing te vinden.

We hebben contact opgenomen met DHL om te onderzoeken wat er met uw pakket is gebeurd. DHL heeft ons bevestigd dat het pakket op uw adres is afgeleverd. We begrijpen dat u dit betwist, en we nemen uw bezwaren serieus.
We hebben DHL gevraagd om extra informatie over de aflevering van uw pakket. We hopen dat deze informatie ons kan helpen om te bepalen wat er is gebeurd.

We vinden het erg jammer dat u ontevreden bent over de manier waarop uw klacht is afgehandeld. We willen u graag onze excuses aanbieden voor de ongemakken die u heeft ondervonden.
We willen u graag helpen om een oplossing te vinden voor uw probleem. We hopen dat we u alsnog van uw videokaart kunnen voorzien.

We willen u vragen om contact met ons op te nemen via Webcare@maxict.nl. We willen graag met u bespreken wat er is gebeurd en hoe we u kunnen helpen.

We hopen dat we u in de toekomst nogmaals van dienst kunnen zijn.

Met vriendelijke groeten,
MB - MaxICT

Ik zie dat Max ICT heeft gereageerd, daarop heb ik gisteren meerdere mails teruggestuurd als reactie omdat dit mij hier werd gevraagd, ben benieuwd wat de uitkomst zal zijn, ik kom daar nog op terug.

Max ICT en ik hebben uitvoerig contact gehad en uit onderzoek is uitgekomen dat DHL fout zat.

Zeer vriendelijke bejegening en fijn opgelost.

Jammer genoeg kan ik de sterren niet meer veranderen anders had ik dit wel gedaan.

Goed opgelost en complimenten aan Max ICT BV

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops