Azerty

De service bij dit bedrijf is verschrikkelijk slecht.

In augustus heb ik een laptop gekocht en deze ging na 2 maanden al kapot. Duurde langer dan 2 maanden voordat ik de laptop terugkreeg. Toen ik de laptop terugkreeg waren de kleuren ineens niet correct meer. Rood was oranje en paars was roze. Van alles geprobeerd om de kleuren goed te krijgen, maar niks hielp. Ook bloed de backlight ineens veel licht door vanuit 3 punten. Bij het kijken van een film zie je constant grijze plekken in het zwart. Duidelijk aangegeven dat ik de laptop gebruik voor fotobewerking en videobewerking en dat de kleuren accuraat moeten zijn. Een 8 jaar oude laptop van onder de 700 euro heeft wel de goede kleuren. Deze laptop kostte bijna 1700 euro en heeft geen accurate kleuren.

Weer de laptop opgestuurd voor reparatie, want ik kan de laptop zo niet gebruiken. Na 6 weken kreeg ik de laptop terug met de boodschap dat er niks mis mee is. Nou, dan ben ik dus 1700 euro kwijt. Kan niks met deze laptop en gebruik nog liever mijn 8 jaar oude laptop. Het bloeden van de backlight is nu nog erger.

Tijdens het terugsturen waren ze nog te beroerd om een mail te sturen dat de laptop opgestuurd was naar mij. De laptop lag al dagen bij een ophaalpunt en als ik niet gemaild had hadden ze de laptop teruggestuurd.

Meerdere malen tijdens het contact wisten ze niet waar de laptop was. Kreeg zelfs meerdere keren antwoord dat ik de laptop op kon sturen voor reparatie terwijl ik dat al gedaan had. Ook knippen en plakken ze constant antwoorden, wat erg onpersoonlijk en onprofessioneel is.

Ben chronisch ziek en 1700 euro heeft mij veel tijd gekost om bij elkaar te sparen. Nu ben ik dat geld kwijt en dat doet pijn. Voordat ik het geld heb voor een andere laptop ben ik jaren verder.

Koop nooit meer iets bij deze winkel en zou iedereen afraden bij deze winkel te kopen.

Onbekwaam, onprofessioneel en onpersoonlijk bedrijf. Gaan onmenselijk met mensen om.

Edit na reactie: Ordernummer heb ik duidelijk vermeld.

Onbekwaam, onprofessioneel en onpersoonlijk. Knippen en plakken constant antwoorden. Voelt alsof je met een AI praat.

Beste,

Wij vinden het jammer dat je niet tevreden bent met onze service. Graag kijk ik even met je mee om de situatie te beoordelen.

Echter kan ik op basis van deze gegevens geen informatie achterhalen in ons systeem. Daarom zou ik je willen vragen om het ordernummer / klantnummer te mailen naar review@azerty.nl.

Stijn
Azerty Klantenservice