PrintAbout.nl

Waardeloos bedrijf! Je koopt originelen cardridges, die zijn gewoon beter dan nepinkt. Want het sloopt je printer en bij wie moet je dan zijn?
Daarna bellen ze je op en heel verhaal over nepinkt, ik zeg ik wil die troep niet. Daarna krijg je nog meerdere emails over van alles, terwijl ik dit duidelijk niet aangevinkt heb bij het afrekenen. Als je je uitschrijft blijven ze gewoon sturen, ik heb dit inmiddels ook gemeld bij de Thuiswinkel.org. Ook een waardeloos bedrijf, behalve feestjes vieren doen ze niet veel voor de consument, maar goed.

De verzending was ook shit, ik kreeg een mega doos met veel luchtbubbels erin, heel milieuonvriendelijk, een doosje met rillijnen was beter geweest.

Bedankt voor je beoordeling.

Jammer om te horen dat je het telefoontje na je bestelling als vervelend hebt ervaren. Bij PrintAbout streven we ernaar om onze klanten de beste service en ervaring te bieden. Dit kan soms betekenen dat we contact opnemen om te informeren of er behoefte is aan aanvullende producten of om suggesties te doen die mogelijk beter bij de wensen van de klant aansluiten, zoals in dit geval ons huismerk. Uiteraard accepteren we je keuze als je liever kiest voor de originele cartridges.

Betreft de nieuwsbrief; het is uiteraard niet de bedoeling dat je deze blijft ontvangen nadat je je hebt uitgeschreven. Als je een e-mail wilt sturen naar klantenservice@printabout.nl, dan zullen we je handmatig verwijderen uit de mailinglijst.

Goed nieuws! Het plastic van de luchtbubbels in je pakket is natuurlijk gerecycled. We willen er natuurlijk wel voor zorgen dat de producten heel bij je aan komen!

We zien je e-mail graag tegemoet en wensen je ondanks dit alles een fijne dag!

Kaylee
Team Webcare | PrintAbout