AlgemeenIn mei 2023 een Logitech MX Master 3S grafiet aangeschaft bij Coolblue.
Nu stervende, RMA verzoek ingediend en het probleem is binnen 12 uur verholpen door de door coolblue voorgestelde oplossing.
Bestelling (voor ophalen) online geplaatst en direct in de auto gestapt naar de winkel in Eindhoven.
Bij aankomst de product direct kunnen ophalen binnen 15 minuten na plaatsen van bestelling.
Dit is voor mij nog nooit een probleem geweest voor producten die op voorraad zijn in de winkel.
Deze muis begon sinds afgelopen weekend defect te tonen mbt linkermuisknop. Gisterenavond een reparatieverzoek ingediend en gelijk een nieuwe besteld om tussentijds alsnog mijn computers te kunnen gebruiken met muis.
Vanochtend naar de Coolblue winkel in Eindhoven gegaan om de oude muis voor reparatie in te leveren en de nieuwe aan te schaffen.
Medewerkers waren zoals altijd wel vriendelijk en de medewerker die mij hielp de situatie uitgelegd, ook mijn intentie om een nieuwe af te halen (met intentie om aan te schaffen).
Na het beoordelen van de defect en het controleren van de muis stelde de medewerker het voor om de muis direct (kosteloos) in te wisselen voor een nieuwe. Dit scheelde mij op dat moment 100 euro en ik had direct weer een werkende muis.
Coolblue is zelden de goedkoopste, maar tot nu toe heb ik wel meerdere malen de beste after sales service gehad bij Coolblue (in Eindhoven)