Paradigit

Het bestellen en betalen ging uiterst makkelijk, alleen jammer dat je misleid wordt dat het artikel voorradig is en de volgende werkdag verstuurd wordt

Levering was er vooral niet dat is nu ook juist het issue, wel betaald geen pakket want artikel was niet meer leverbaar door de leverancier.

Totaal waardeloze klantenservice!!

Zal hieronder toelichten waarom je hier NOOIT maar dan ook NOOIT iets moet of wil bestellen!!

Zondagavond videokaart besteld, netjes een email binnen gekregen dat het de volgende werkdag verzonden zou worden, want het was ja immers op voorraad.

Maandagmiddag wou ik mijn bestelling nakijken en kreeg op de website dat het artikel niet meer in het assortiment zat, vreemd.

Ik neem vervolgens contact op, medewerker 1:

Excuses meneer, er gaat wat mis met uw order, IK ga het voor u uitzoeken en zal morgen contact met u opnemen.

Dinsdags aan het eind van de middag zelf maar contact opgenomen want vanuit Paradigit kwam geen reactie, medewerker 2:

Nogmaals excuses, IK ga het voor u uitzoeken en BELOOF u om de volgende dag contact met u op te nemen.

Woensdag, denk je dat er contact met mij is opgenomen? Nee natuurlijk niet, bij paradigit is het de bedoeling dat JIJ contact opneemt en niet de klantenservice, medewerker 3:

De order kan helaas niet geleverd worden ivm leveringsproblemen bij onze leverancier, dit kan gebeuren en had hiervoor alle begrip, er werd een alternatief aangeboden voor het bestelde artikel, ik wou deze echter niet en kwam met een duurder alternatief wat ik wel wou bestellen, uiteraard met bijbetaling vanuit mijn kant, dit was geen probleem

IK maak het voor u in orde meneer u ontvangt zo een email ter bevestiging en als u het verschuldigde bedrag overgemaakt hebt zal het verzonden worden.

Weer een valse belofte, geen bevestiging van wat tijdens het gesprek is afgesproken/beloofd.

Nu zal op deze post wel weer een standaard reactie komen, die ik en hopelijk ook alle potentiële klanten ter harte nemen, vertrouw ze niet, belofte op belofte wordt niet nagekomen, geveinsde klantvriendelijkheid, duidelijke en vooral eerlijke communicatie naar de klant toe is een wereldvreemd fenomeen voor hen.

Ik heb mijn bestelling dan ook geannuleerd met een boze mail waarin dit ook uiteraard in detail wordt beschreven, helaas was deze uit emotie geschreven en kan ik deze vanuit de tweakers regelgeving hier niet 1 op 1 plaatsen

Scorekaart voor Paradigit