Art & Craft Nederland

Met kerst heb ik een Shockz Openrun mini gekregen uit de webwinkel. Mijn hoofd is aan de grote kant, dus ik wilde graag een Shockz Openrun, die goedkoper is dan de Openrun mini. De webwinkel deed in eerste instantie heel moeilijk met het retrouneren omdat de 14-dagen-termijn was overschreden. Uiteindelijk coulance getoont, omdat dit kerstcadeau pas met kerst gegeven is en ik de dag daarna direct contact op nam. Een ruil kon niet worden gedaan, enkel een tegoedbon. Geen probleem, want het gewenste product was toch goedkoper. Tegen de tijd dat het product door hun was verwerkt, waren zowel de Openrun als de Openrun mini duurder geworden (waarbij de Openrun mini nog steeds het duurst was). Hierdoor kan ik niet de Openrun aanschaffen. Ook heeft Art & Craft geld ingehouden voor het retourneren.

In eerste instantie leek de medewerker totaal niet mee te willen werken en kwam met oneigenlijke argumenten. Na enige mailwisseling is het wel gelukt om de situatie over te brengen. Klantenservice blijft in contact.

Scorekaart voor Art & Craft Nederland