AlgemeenKoffiezetter besteld bij de Media Markt, zonder ook maar enige communicatie worden bestellingen hier geannulleerd. Wanneer je dan telefonisch contact opneemt kunnen ze ook weinig vertellen enkel zien ze dat er geen voorraad meer zou zijn?? Terwijl zelfs in de avond na de bestelling nog steeds voorraad aanwezig zou zijn.
Hierop kon geen antwoord gegeven worden. Betreffende medewerker kon me ook niet verder helpen en zou dit gaan escaleren naar het team welke hier over gaat. Echter kon hij niet beloven dat er uberhaupt een oplossing zou komen.