Belsimpel

Hier NIET bestellen. Ik moest een nieuwe mobiel hebben, want de mijne overleed vandaag. Levertijd 5-7 dagen. Dacht ok, moet dan maar. Zie ik bij de status van mijn bestelling dat de telefoon pas 16-02 bij hen binnenkomt. Zo kan ik het ook, mooie prijzen aanbieden tijdens de 'Bizarre Belsimpel dagen', maar ondertussen even klanten naaien met een levertijd van meer dan 3 weken!

Update 02-02:
Had intussen een email gehad van Belsimpel (30-01) dat mijn bestelling vooraan in de rij voor uitlevering zou komen. Kijk ik van de week naar de status van mijn bestelling op de website. 01-02 zou het binnenkomen bij ze. 02-02 zou ik het dan krijgen volgens die status. Kijk ik vandaag. Staat er dat de foon pas op voorraad is op 21-02. Dus nog later dan de initiële voorraaddatum van 16-02! Ik begrijp niet waarom er nog steeds bij die foon staat 'Levertijd: 5-7 werkdagen' en 'Bizarre korting!', want je kan wel met korting een foon bestellen, maar nu zelfs 4 weken moeten wachten, is gewoon slecht voor een bedrijf. Dit is gewoon misleiden van de klant met onjuiste informatie op de website!

Update 26-02:
Mijn telefoon was uiteindelijk 9 februari geleverd. Mij was eerder toegezegd in een email dat de telefoon met voorrang geleverd zou worden aan mij. Later heb ik nog contact gehad met Belsimpel en hebben ze mij een voucher aangeboden ter compensatie voor het ongemak (verkeerde levertijden op de website en het feit dat ik langer moest wachten doordat de levertijden aantal keren was veranderd, wat niet overeenkwam met wat er op de website was aangegeven). Nette oplossing van Belsimpel.

Scorekaart voor Belsimpel

Qshops