Max ICT B.V.

VrijdagAVOND mijn nieuwe Lenovo tablet gekocht bij Max ICT, waarbij stond: "Levertijd 4 tot 7 werkdagen". Maandag erop (de eerste werkdag dus!) kreeg ik een mail dat de tablet verzonden was. Dinsdag afgeleverd en door mij opgehaald bij het DHL pick-up point dat ik gekozen had.
In een tijd dat de bulk van de klachten over 'niet waargemaakte levertijden' gaat wel een vermelding waard!

Geachte JackMeoff,

We willen je graag bedanken voor je fantastische review over je recente bestelling van een Lenovo-tablet bij Max ICT.
We zijn erg blij te horen dat je zo tevreden bent met onze service, met name de snelle levertijd.

We vinden het erg belangrijk om onze klanten een betrouwbare service te bieden en we streven ernaar om bestellingen altijd zo snel mogelijk te leveren.
We zijn dan ook trots op het feit dat we je bestelling binnen 2 werkdagen konden leveren.

We waarderen je compliment over onze levertijd in een tijd dat veel bedrijven te kampen hebben met vertragingen.
We doen er alles aan om onze levertijden zo kort mogelijk te houden en we zijn blij dat we dit in je geval konden waarmaken.

We zijn blij dat je tevreden bent met de verzending van je bestelling via DHL. We werken samen met betrouwbare partners om ervoor te zorgen dat je bestelling snel en veilig bij je afgeleverd wordt.

Met vriendelijke groeten,
MB - MaxICT

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops