AlgemeenIn oktober 2021 een Miele stofzuiger gekocht bij Coolblue. Miele 'er is geen betere' en CoolBlue 'alles voor een glimlach' dat moet goed zijn dacht ik toen. De aanschaf en levering verliep ook prima. Echter na 2 jaar en 27 dagen doet de Miele stofzuiger helemaal niets meer. Ik heb de stofzuiger teruggestuurd en na een poosje hoor ik dat reparatie mogelijk is, maar wel voor eigen rekening. CoolBlue zegt alleen (een keer of 3) dat de wettelijke garantietermijn nu eenmaal verstreken is en dat ze niets voor mij kunnen doen. Nou volgens mij had Coolblue dit heel eenvoudig wel anders kunnen aanpakken door iets meer klantgericht te denken. Maar die zijn onvermurwbaar met als resultaat dat ik mij een volgende maal 3 keer zal bedenken voordat ik daar weer iets bestel.
KlantenserviceIn oktober 2021 een Miele stofzuiger gekocht bij Coolblue. Miele 'er is geen betere' en CoolBlue 'alles voor een glimlach' dat moet goed zijn dacht ik toen. De aanschaf en levering verliep ook prima. Echter na 2 jaar en 27 dagen doet de Miele stofzuiger helemaal niets meer. Ik heb de stofzuiger teruggestuurd en na een poosje hoor ik dat reparatie mogelijk is, maar wel voor eigen rekening. CoolBlue zegt alleen (een keer of 3) dat de wettelijke garantietermijn nu eenmaal verstreken is en dat ze niets voor mij kunnen doen. Nou volgens mij had Coolblue dit heel eenvoudig wel anders kunnen aanpakken door iets meer klantgericht te denken. Maar die zijn onvermurwbaar met als resultaat dat ik mij een volgende maal 3 keer zal bedenken voordat ik daar weer iets bestel.