Algemeenik heb een week en hakf moeten wachten op mijn bestelling want een nieuw route voor 660 € ASUS ROG Rapture GT-BE98 ge kocht
VerzendingComponenten zijn adequaat verpakt denk ik. Niet individueel dmv bubble wrap beschermd, maar gewoon samen in de doos gedaan.
KlantenserviceEnthousiaste mensen die altijd vol energie meedenken aan een oplossing. Erg fijne communicatie via mail of telefoon!
Geachte Jordic,
Ten eerste hartelijk bedankt voor je bestelling.
We begrijpen je frustratie over de vertraging van je bestelling van de ASUS ROG Rapture GT-BE98 router.
We vinden het erg jammer dat je zo lang hebt moeten wachten en we bieden onze excuses aan voor het ongemak.
We willen je ervan verzekeren dat we alles in het werk stellen om onze levertijden te verkorten en onze klanten een betere service te bieden.
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit van de verpakking van je bestelling. We streven ernaar om onze producten altijd zorgvuldig te verpakken om schade tijdens transport te voorkomen.
We nemen je feedback over de verpakking ter harte. We zullen bekijken of we de verpakking van onze producten in de toekomst kunnen verbeteren.
We zijn erg blij dat je tevreden bent met onze klantenservice.
We vinden het belangrijk om onze klanten een optimale service te bieden en we investeren dan ook veel in de opleiding van onze medewerkers.
Met vriendelijke groeten,
MB - MaxICT