AlgemeenAanbieding van iPhone 13 MINI op de website van Mediamarkt. Bestellen ging snel en gemakkelijk, betalen via IDeal ook. Kreeg meteen een bevestiging via de mail waarin stond dat de levering de volgende dag (10-01) zou zijn.
VerzendingBesteld op 09-01. Zou op 10-01 bezorgd worden door DHL tussen 10.00 en 15.00 uur. Daarna werd het tussen 15.00 en 17.00 uur. Niets.Toen werd het 11-01 tussen 10.00 en 15.00 en uiteindelijk bezorgd om 17.00 uur.
Maak ik het pakje open, zit er een iPhone 13 in terwijl ik een iPhone 13 MINI heb besteld. Ik heb dus 2 dagen thuis zitten wachten voor Jan met de korte achternaam op de VERKEERDE telefoon!
Dat de verzending vertraagd is ligt hoogstwaarschijnlijk aan DHL maar dat de verkeerde telefoon wordt opgestuurd is toch echt Mediamarkt.
Op 11-01 na ontvangst van het pakketje meteen telefonisch contact opgenomen met de klantenservice; "41 wachtenden voor u"
Geen zin in dus mail gestuurd naar de klantenservice, ook op 11-01. Kreeg direct een automatisch antwoord dat Mediamarkt er naar streeft binnen 3 dagen te antwoorden. Het is nu 17-01, 6 dagen later en nog helemaal NIETS gehoord.
Ondertussen zit ik zonder telefoon...