AlgemeenAlternate zelf werkt uitstekend, zowel de site als het personeel. Tijdens het bestellen van de producten die ik wou kopen op Alternate (RTX 4060 Ti, B760 gaming X AX) had ik geen problemen op de site.
De site zelf ziet er mooi uit en werkt makkelijk. Bovendien heeft Alternate ontelbaar veel producten van oordopjes tot toetsenborden tot aan pc-onderdelen.
In eerste instantie had ik de producten gehaald die ik in het kader hierboven had genoemd en dit zou met DHL geleverd worden, en ongeveer twee dagen later stond er 1 a 2 dagen vertraagd en dit bleef zo voor een lange tijd, dusdanig lang dat ik wist dat het tijd was om te bellen.
dus belde ik met een medewerker van Alternate en ze hadden op hoge uitzondering het nog een keer verstuurd. toen gebeurde hetzelfde en was er weer gebeld, en achteraf na een poos wachten was het het wel waard. uiteindelijk hadden ze het nog een keer verstuurd maar dit keer met PostNL, toen kwam het de volgende dag binnen: dit noem ik top service.
Hele vriendelijke medewerkers die ook heel behulpzaam zijn met problemen over van alles en nog wat. Mijn probleem was lastig op te lossen maar toch blijven de medewerkers kalm en vriendelijk, en dit was natuurlijk hartstikke fijn.