AlgemeenIk maak reeds vele jaren als klant bij PrintAbout gebruik van de huismerk cartridges.
Steeds heel tevreden over de kwaliteit en nooit problemen ervaren met de huismerkcartridges (die trouwens merkelijk goedkoper zijn dan merk cartridges!).
Vorige week echter had ik een probleem met een kleurencartridge van het huismerk die niet naar behoren werkte.(Een probleempje kan steeds optreden en soms vervelend zijn)
Na melding van het probleem en volgen van de voorziene procedure via de website van het bedrijf, ben ik zeer snel gecontacteerd geweest door klantenservice.
Probleem is na enige controle snel en op een geheel correcte manier opgelost.
Ontvangst van nieuwe cartridge ter vervanging van defecte en bon voor gratis retourzending defecte cartridge.
Mag ik trouwens ook opmerken dat bij bestellingen alles zeer vlotjes verloopt met een snelle levering in een keurige verpakking!
Ik ben niet de persoon die veel reacties plaatst, ik ben zeer zeer tevreden van de correcte benadering van mijn probleempje en wil dit langs deze weg toch even beklemtonen (KLANT is hier nog echt klant!)
Dank aan het team : klantenservice!
Beste Johan,
Wat worden wij blij van het lezen van jouw positieve beoordeling!
We doen ons best om een goede service te bieden en we zijn erg blij om te horen dat je hier tevreden over bent. We zien je graag terug voor je toekomstige printbehoeften en wensen je een gezellige dag!
Kaylee,
Team Webcare | PrintAbout