HomeWizard

Ik zou zeggen koop hier niets... want als...

Ik heb een kwh meter gekocht en die doet het niet correct. Dan neem je contact op met het bedrijf en verwacht je geholpen te worden.. helaas..
Je kunt aleen communiceren met een chatbot, en als je dan een vraag hebt, krijg je binnen 24 uur antwoord.
Nu heb ik op donderdag rond 17:00 een melding gedaan van het probleem met de kwh meter.
Uiteindelijk op maandag rond 11:30 pas een reactie, nouja... een vraag. "kun je de meter 15 seconden spanningsloos maken en zien of dat het probleem oplost.
Ik heb 'm voor de zekerheid maar even 20 minuten spanningsloos gelaten..
maar rond 12:00 gemeld dat het probleem niet verholpen is..
Inmiddels zijn we een dag verder en heb ik nog steeds geen reactie..ondanks diverse verzoeken van mijn kant.
Inmiddels heb ik ook uitgevonden dat je kwh meters niet kunt retourneren volgens hun site, omdat deze niet gereset kunnen worden...Los van het feit dat dit volgens mij niet kan, zou het geen kwaad kunnen om dit in hoofdletters duidelijk te maken bij een bestelling.
Het eco-systeem dat ze aanbieden ziet er echt goed uit, en ik moet zeggen dat het met de wifi verbinden van de kwh meter echt soepel en eenvoudig ging.
Dus alles prachtig als het werkt......maar.....

Dit is tot nu toe het enige dat goed is gegaan... vlot bezorgd, volgens website

Kort en bondig: DRAMA....

Ik heb een appraat gekocht dat niet werkt, ik probeer dit opgelost te krijgen, maar dat lijkt onmogelijk..

Je krijgt gewoon geen contact c.q. een normale conversatie.
Ik heb een kapot product, iig een product dat niet doet waarvoor het bedoeld is, en wil dit opgelost krijgen.
Daarvoor is het natuurlijk zeer belangrijk om het een en ander te communiceren, maar communicatie met support/klantenservice lijkt oprecht onmogelijk...
In ieder geval heb ik niet het gevoel op enige wijze serieus genomen te worden.

Op dit moment zou ik iedereen afraden iets te kopen bij dit bedrijf totdat ze hun 'shit' op orde hebben...
Hoe het nu gaat kan simpelweg echt niet als je een serieus bedrijf bent,.

Aanvulling: Uiteindelijk is het doorgedrongen dat het ding stuk was.. En heb ik een nieuwe opgestuurd gekregen en een retourlabel ontvangen voor het kapotte exemplaar,
Zoals het hoort zou je zeggen, maar dat moet geen eeuwigheid duren dus.
Ze moeten echt iets aan hun support doen, want deze ergernis was compleet onnodig geweest.. En hadden ze direct gereageerd zoals ze uiteindelijk hebben gedaan, dan zou ik ook geen negatieve review hoeven schrijven..

Heel jammer, want ik denk echt dat ze een mooie set aan makkelijk te gebruiken tools hebben..
Installatie was ook de 2e keer een fluitje van een cent,,, en daarna werkte alles zoals het zou moeten..

Scorekaart voor HomeWizard