AlgemeenKorting gekregen omdat het toestel wat ik had gekocht binnen een week met meer dan 100 euro goedkoper was geworden.
Nu ik de kortingsvoucher wil gebruiken krijg ik te horen dat hij alleen maar op accesoires besteed kan worden.
Erg jammer dat dit destijds niet duidelijk is gecommuniceerd.
Volgende keer stuur ik het toestel terug onder wet koop op afstand en krijg op die manier de korting wel.
UPDATE:
Naar aanleiding van mijn review hier op Tweakers heeft Belsimpel contact opgenomen. Ze gaven aan dat destijds inderdaad niet goed is gecommuniceerd dat de korting beperkingen had. Daarom hebben ze een uitzondering gemaakt en de korting ook voor telefoons beschikbaar gemaakt.
Fijn dat het nu is opgelost. Alleen jammer dat er een slechte review voor nodig was voordat ze in actie kwamen.
Klantenservice verschuilt zich achter kleine lettertjes. Jammer voor een jarenlange klantrelatie. Ik ga voortaan wel de toestellen elders kopen.
UPDATE: prettig gesprek gehad naar aanleiding van mijn review. Daarom een verbetering van de score. Maar 3 sterren omdat er pas coulance kwam na een negatieve review.