AlgemeenGeloof me. er is geen betere. Zelf zeggen ze "Azerty only the best" en dat is geen loze kreet. Ik ben een lastige consument, (en ik heb ze het lastig gemaakt), maar ze waren niet van het padje te krijgen, ze bleven vriendelijk, opbouwend en niets was een probleem. En let op! Niet tevreden, geld teruggestort binnen 2 dagen.
Ik wilde een nieuwe game-computer en dacht die bestel ik even. Mijn oude PC was inmiddels 10 jaar oud (destijds gekocht bij Azerty). Alleen zat ik nog met de vraag zelf samenstellen of een kant en klare Xenith Game PC van Azerty.
Nadat Melanie, Sybren, Thijs, Tess, Max, Kamillo, Melle, Anouk en Niek (vergeet er vast nog paar: sorry) mij hielpen met samenstellen en opnieuw samenstellen en opnieuw..... Besloot ik: ik wil een Xenith extreme, maar wat een klap geld. Toch maar weer gebeld voor iets goedkopers. Geen probleem hoor we bestellen hem af en ruilen hem om voor een Xenith Expert. Nee, ik wacht even ik weet het niet doe maar geld terug. Binnen 2 dagen retour. Toen toch maar de Expert besteld. En die werd een dag later geleverd keurig ingepakt alle doosjes van de hardware er bij. Prima!
Maar (nee hè) ik was toch niet tevreden over het moederbord en de processor : Dus retour; echt ja echt. Binnen 2 dagen geld terug en verder met de queeste.
Toch maar zelf samenstellen dan. Ja hoor geen probleem voor Melanie, Sybren......
Gaat heel simpel, je maakt een lijstje met welke hardware je wilt laten samenstellen en de assemblageafdeling controleert of dat mogelijk is. Gelukkig, want het bleek ik was geheugen vergeten. Keurige mail, of ik wellicht zelf het geheugen ging installeren, nee dus gelukkig letten jullie wel op. De assemblage duurde langer dan gebruikelijk door de feestdagen en dan ga ik toch kijken. Is het nu wel goed even bellen voor een andere waterkoeler; geen probleem hoor meneer. Wil je nog wat extra opslag installeren; ja hoor geen probleem. Ik kom de PC toch niet zelf halen wil je hem toch maar opsturen; ja hoor geen probleem.
Ze moeten toch echt wel eens gedacht hebben daar istie weer. Maar nooit heb ik ook maar iets van negativiteit gemerkt, altijd vriendelijk en behulpzaam. Chapeau!! Azerty.
Na dus een lang verhaal van keuzes maken en opnieuw keuzes maken is het allemaal toch nog goed gekomen. Er staat hier een op maat gebouwde game computer tegen een zeer scherpe prijs. Hij werd weer keurig ingepakt afgeleverd door Post.nl. Alle hardware verpakkingsdozen meegeleverd. Vrijwel geruisloze PC en zeer snel. De bouw is zichtbaar professioneel, draden uit zicht weggewerkt een lust voor het oog.
KlantenserviceEen aantal van de genoemde dames en heren, maken deel uit van het telefoonteam. Ze zijn de eerste opvang- en verkoopservice. Als je het over een drukke baan hebt moet je is in Raalte gaan kijken. Ze werken denk ik in shifts van 4 of 5 man/vrouw. De telefoon staat werkelijk roodgloeiend. Zodra een gesprek is afgehandeld, hup de volgende en de volgende en iedere keer weer iets anders, boze klanten, onmogelijke klanten (present!) alles komt langs, maar altijd even vriendelijk.
Tot slot. 10 jaar geleden kocht ik mijn PC ook bij Azerty. Ze zaten toen in een klein pandje in Raalte maar stonden toen ook al goed bekend bij diverse computerclubs. Inmiddels zijn ze groter gegroeid en zitten nu in een groter pand met veel meer personeel. Als je de reviews bekijkt zie je dat ze het heel goed doen, Trustpilot 82% 5 sterren 8% 4, Tweakers 9+ .
Kort om, met Azerty gaat het heel goed en daar heb je als consument baat bij.