Coolblue.nl

Na weken bellen en mailen nu nog steeds geen oplossing. Ook niet na verzoek om maximaal 5 dagen te wachten zodat Backoffice contact op zou nemen. Waar Coolblue eerst zo geweldig was is het ondertussen echt dramatisch. Meer betalen voor goede service is logisch, maar dan moet die service wel worden waargemaakt. Zeer teleurgesteld!

Na 2e keer niet geleverd uiteindelijk maar zelf opgehaald in de winkel. Ook daar kreeg ik de tv in eerste instantie niet mee.

Goedemiddag,

Balen om te lezen dat het niet goed is gegaan met jouw bestelling en leveren. We willen dit natuurlijk graag goed voor je uitzoeken. Graag ontvangen wij jouw ordernummer en uitleg van jouw verhaal op geenglimlach@coolblue.nl zodat we deze situatie voor je kunnen bekijken.

Hopelijk kunnen we gezamenlijk snel meer duidelijkheid krijgen.

Coolblue

Scorekaart voor Coolblue.nl