AlgemeenBestelling netjes voor 23:59 uur geplaatst, zodat ik deze de volgende dag zou ontvangen. Niets blijkt minder waar, geen verzendbevestiging gehad en order staat in de ochtend nog op de status "klaar om ingepakt te worden".
Vervolgens halverwege de dag order geannuleerd, geen mail ontvangen of info bij mijn account te vinden. Na telefonisch contact helemaal klaar met deze winkel: wij kunnen niet zien waarom uw order is geannuleerd uit privacy overwegingen, wellicht kunt u het bij een andere winkel proberen? Heeft u verder nog vragen...? Ongekend wat een service.
Update: Klantenservice heeft dit opgepakt en gereageerd.
Geen tijdige verzending, tevens geeft men telefonisch aan bestellingen tot 23:30 uur te verzenden en op de website tot 23:59 uur, dus klopt ook niet.
KlantenserviceZelden een onbehulpzame klantenservice gehad, medewerker was absoluut niet gemotiveerd mij als klant te behouden of te helpen.
Update: Klantenservice heeft nav. de review contact opgenomen om te bespreken waar dit mis is gegaan. Zeer netjes te woord gestaan en uitgebreide uitleg gekregen. Tevens wordt er intern actie op ondernomen om dit in de toekomst te voorkomen.
Fijn gesprek en positief dat de opmerkingen serieus opgepakt worden.