Azerty

Onlangs heb ik bij Azerty onderdelen voor een nieuwe PC besteld om deze zelf in elkaar te zetten. Mijn eerste ervaring met Azerty dateert alweer zo'n 8 jaar geleden, toen ik op aanraden van mijn vader een game-pc door hen liet samenstellen. Dit keer koos ik ervoor alleen de onderdelen bij Azerty te bestellen voor mijn nieuwe setup.

Mijn ervaring met Azerty is uiterst positief. De klantenservice reageerde altijd snel en gaf duidelijke antwoorden op mijn vragen. Bovendien was de levering buitengewoon snel; mijn bestelling werd al snel bezorgd. Als tevreden klant ben ik van plan om ook in de toekomst al mijn pc-gerelateerde producten bij Azerty aan te schaffen. Hun efficiënte service en klantgerichtheid hebben mijn vertrouwen gewonnen.

Azerty heeft me opnieuw positief verrast met hun snelle en efficiënte verzending. Mijn bestelling werd binnen 2 dagen al geleverd, en de zorgvuldige verpakking zorgde ervoor dat mijn pc-onderdelen veilig en onbeschadigd arriveerden.

Azerty's klantenservice heeft me opnieuw overtuigd door hun snelle en doeltreffende hulp. Ik had vragen over de compatibiliteit van bepaalde onderdelen en wilde meer weten over de bijgeleverde gamebundel. De medewerkers reageerden snel en gaven direct duidelijke antwoorden, waardoor mijn twijfels werden weggenomen.

Scorekaart voor Azerty