AlgemeenCoolblue lokt mensen met hoge PRIJS mindering bij aankoop zoals ze bij tweedekansproducten.Doch dit is niet het geval.
Bij mij ging het zo mis waarna ik mij eigenlijk als een idioot voelde.Ik heb zo een product besteld en betaald.Van deze bestelling kreeg ik geen bevestiging.Ik nam contact op met de klantendienst.Persoon die mij te woord stond heeft uiteindelijk voormekaar gekregen dat mijn product besteld werd.Na 2 dagen zou ik mijn product ontvangen,echter ik heb mijn product niet ontvangen.Bij post.nl was mijn pakket nergens te traceren..Dus ik nam contact met Coolblue,,Coolblue liet mij weten dat mijn bestelling zoek is geraakt,maar geen zorgen,u krijgt wel een nieuwe,nadat u een formulier ondertekent en naar ons terugmailt.Ik deed dit,doch ik werd teruggebeld door de zelfde medewerker.Deze medewerker wilde wat zeggen.Ze hadden geen andere tweedekansproduct.Dus als ik wilde kon ik een zelfde product krijgen,maar dan moest ik 200 extra betalen.Dit vond ik wel erg ver gaan.Coolblue heeft de verandwoording van alles bestellingen.Wat er met de product gebeurd zal de zorg niet zijn bij de klant.Voor zoekgeraakte pakketten is Coolblue verzekerd bij de post.nl.Schade moeten ze verhalen bij de post.nl en niet bij de klant.Ik ben benieuwd of deze pakket uberhaubt bij de post.nll is afgegeven.Ik denk eerder dat zij met zulke smoesjes en verkooptrucjes mensen benaderen.Nooit meer Vietnaam,,NOOIT MEER COOLBLUE VOOR MIJ.STELLETJE TUIGEN
BIJ DE KLANTEN DIENST HEBBEN ZE LIEFSPREKENDE MENSEN GEZET,DIE DAN OP EEN VRIENDELIJKE MANIER MENSEN VOOR DE GEK HOUDEN
Goedemiddag,
Wat rot om te horen dat het niet goed is gegaan met jouw levering en je het gevoel hebt dat je voor de gek wordt gehouden. Excuses hiervoor! Dat is natuurlijk niet de bedoeling.
We zoeken graag voor je uit of we je glimlach terug kunnen toveren! Je kunt ons een e-mail sturen via geenglimlach@coolblue.nl met jouw ordernummer en jouw situatie. Dan gaan we voor je aan de slag.
Met een glimlach,
Coolblue