AlgemeenMijn vrouw wist niet wat ze als kerstcadeautje moest geven dit jaar, dus besloot ze mij een upgrade te doen voor mijn PC.
Een heuse Core i5-14600K. Dát vind ik nou eens een geweldig cadeau.
Van een i3-12100 (die verrassend genoeg ontzéttend goed werkt voor gaming) naar een 14-core cpu. Heerlijk.
De bestelling geplaatst bij Megekko, want ja, het scheelde op dat moment meer dan 20 euro bij een andere winkel.
Mijn voorlaatste bestelling ging niet lekker bij Megekko. Geheugen besteld aldaar, die bij levering al DOA bleek. Megekko wilde helaas geen garantie/terugsturing doen, dus kon nieuw geheugen halen. Uiteindelijk met veel juridisch gedoe G-Skill ervan weten te overtuigen dat het geheugen toch écht DOA was, niet door mijn toedoen, en een deel van het bedrag terug weten te krijgen.
Omdat ik winkels altijd wel een tweede kans wil bieden, hier dus toch maar besteld. In deze zeer drukke decembermaand, waarbij postbedrijven meer niet dan wel op tijd bezorgen, moet ik het Megekko toch nageven dat de cpu een dag later op mijn bureau lag.
Al met al krijgen ze van mij 4-sterren voor deze bestelling. Een 5-ster rating komt wel als de komende bestellingen goed blijken.