MediaMarkt

Reparatie duurt maanden. Meedere malen nodig geweest omdat ze eerst het product niet konden herstellen, daarna een nieuw vervangend product opstuurden welke gebrekkig was, deze weer opgestuurd en toen een verkeerd smerig product en versleten product van iemand anders ontvangen dat aan mij werd gestuurd als "gerepareerd". Dit terwijl wij het product 1 tot drie maal gebruikt hadden voordat we een defect tegen kwamen. Kregen we ineens een zwaar gebruikt product terug dat minstens op de helft van zijn levensduur leek te zitten en vies was. Bah!!!

Tevens laten ze de koper voor alle benodigde verzendkosten opdraaien tenzij je langs wilt komen in de winkel, terwijl je online besteld had. wat niet voor iedereen in de buurt is (in mijn geval heen en terug zo'n 2 a 3 uur).

Service aan telefoon was slecht, wel vriendelijk, maar de mensen mogen zelf niets besluiten. Wat in mijn ervaring betekend dat er om toestemming gevraagd moet worden wat weken tot zelfs maanden kan kosten voordat je weer wat hoort. Soms vergeten ze je gewoon, wat mij nu twee maal is overkomen.

Het aller mooiste is nog als je ze belt dat ieder optie om ze te spreken leidt tot een automatische menu dat je in vrij wel alle combinatie opties adviseert even in een fysieke winkel langs te komen met je online besteld product. Wat voor mij drie uur reistijd is heen en terug. Werkelijk Belachelijk!!!!

Aanmelden ging redelijk. Verzending duurt lang en ging bij mij mis. Kreeg een oud en smerig product van iemand anders na reparatie. Tevens meerdere keren fout gegaan. Wacht zelfs op dit moment alweer een week op reactie n.a.v. mijn klacht.

Service aan telefoon was slecht, wel vriendelijk, maar de mensen mogen zelf een niets besluiten en moeten hogerop om toestemming vragen wat weken tot maanden duurt (3 maal meegemaakt).

Scorekaart voor MediaMarkt