ALTERNATE.nl

Ik bestel al jarenlang mijn artikelen bij alternate. Soms is de voorraad wel een beetje minder en zijn ze soms iets duurder dan de concurrent wordt dit op gebied van klantenservice en garantie wel weer ingehaald. Jaren geleden een rx 580 gekocht en deze werdt helaas niet geleverd ook al stond er bij de track en trace dat deze onderweg was.

Hier heb ik toen na een paar dagen melding van gemaakt en krijg ik eigenlijk gelijk een telefoontje terug met daarin de vraag wat er aan de hand was en wat mijn bevindingen waren. Dit heb ik terug gekoppeld en kreeg ik te horen dat ze een onderzoek gingen starten en dat ik snel weer van ze zou horen.

Na 2 dagen werd ik terug gebeld met de melding dat de bezorger beweerde dat hij was aangekomen, echter was er dus nog niks binnen gekomen. Hierna kreeg ik te horen dat ze verder onderzoek gingen doen en dat ik snel weer van ze zou horen.

Toen kreeg ik die zelfde dag nog een telefoontje terug dat ik een nieuwe opgestuurd kreeg maar dat het zelfde model niet meer leverbaar was (ging om een xfx model) en dat ze mij dus een model gingen opsturen met een iets hogere kloksnelheid.

Deze kwam de dag hierna binnen met excuses van de bezorger en er werdt keurig om een handtekening gevraagd.

Al met al, top tent!

Werd goed afgeleverd, wordt ook gelukkig met een handtekening verstuurd en is altijd erg goed ingepakt.

Altijd paraat, geven heel snel antwoord, Zoeken altijd een oplossing voor je en komen hun beloftes na.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl