ALTERNATE.nl

Het online bestelproces was eenvoudig en heel intiutief. Van het selecteren van producten tot het invulen van mijn gegevens verliep alles soepel. De betalingsstappen waren veilig en snel, waardoor ik met vertrouwen kon afrekenen. Al met al een geweldige ervaring die mij zeker opnieuw laat bestellen bij Alternate.

De levering van het voorradige product wal snel en efficient. De communicatie omtrent levering helder en transparant. Het pakket arriveerde iets later dan verwacht echter lag dat aan PostNl (drukte) de verpakking was stevig en zorgvuldig waardoor het product in perfecte staat aankwam. Ik ben enorm teverden met zowel het product als de vlekkeloze leveringsservice.

De klantenservice was buitengewoon behulpzaam en professioneel. Toen ik een vraag had over mijn bestelling, reageerden ze snel en losten ze mijn probleem onmiddellijk op. Ook toen ik een klacht had, werd deze met begrip en vriendelijkheid behandeld, wat mijn vertrouwen in het bedrijf alleen maar vergrootte. Een topervaring met de klantenservice!

Scorekaart voor ALTERNATE.nl