AlgemeenSlechste webshop die er is computer besteld 4000 euro, Super slordig gebouwd door Alternate. Drivers die niet werken verkeerde drivers geïnstalleerd voor een toegevoegde USB kaart. Ventilators die niet werken.
Kabelmanagement erin gepropt terwijl hier een speciale kast voor heb gekocht om dat netjes te kunnen doen. Gewoon bras werk. En natuurlijk ging er iets kapot en moest er service worden gegeven, nou die is nog slechter dan het bouwen van de computer. De AIO ging kapot en moest worden vervangen dat heeft een maand geduurt en 40 mailtjes verder heb ik die uiteindelijk ontvangen, zolang heb ik natuurlijk niet gewacht en heb een nieuwe besteld bij megekko die had ik de volgende dag. Nooit maar dan ook echt nooit meer iets van Alternate. Wat een nep bedrijf.
Niet bezorgd maar wel gezegd dat het bezorgd was, en er was voor mij getekend. Ik geloof dat dat zelfs identiteits fraude is.
KlantenserviceEn natuurlijk ging er iets kapot en moest er service worden gegeven, nou die is nog slechter dan het bouwen van de computer. De AIO ging kapot en moest worden vervangen dat heeft een maand geduurt en 40 mailtjes verder heb ik die uiteindelijk ontvangen, zolang heb ik natuurlijk niet gewacht en heb een nieuwe besteld bij megekko die had ik de volgende dag. Nooit maar dan ook echt nooit meer iets van Alternate. Wat een nep bedrijf.