ALTERNATE.nl

Ten eerste kwam ik op de site van Alternate omdat zij de beste aanbieding hadden voor het product waar ik in geintreseerd was. Ik heb al vaker bij Alternate besteld en mijn ervaringen waren altijd goed. Nu na een aantal jaren weer iets besteld en wederom was de levering super snel. S,avonds besteld en de volgende dag in huis.
Het enige waar ik kritiek op heb zijn de bezorgers, maar daar kan alternate niks aandoen, is dat het pakketje achter was gelaten terwijl ik niet thuis was en het regende op die dag. Bij thuis komst waren de pakketjes helemaal nat geregend. gelukkig waren de spullen niet nat maar de verpakking was doordrenkt. Helaas is dat tegenwoordig normaal dat de bezorgers gewoon de pakketjes achterlaten en zelfs niet eens meer wachten totdat je bij de deur bent als je thuis bent.

Zeer snel geleverd.S,avonds besteld en de volgende middag al geleverd.
Helaas regende het die dag waardoor de verpakkingen waren nat geworden omdat ik op het tijd van levering niet thuis was en de paketten gewoon toch neergezet zijn voor de deur, hier kan Alternate niks aan doen, is meer iets om de pakketbezorgers beter te instrueren over de bezorging van paketten.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl