AlgemeenHoewel Megekko niet altijd per se de goedkoopste is, heb ik de laatste tijd toch meerdere malen bij hun besteld omdat ze leuke aanbiedingen hadden. Bestellingen worden altijd snel en goed verpakt verzonden, thuis of bij een afhaalpunt. Meerdere betaalmogelijkheden waar ik erg blij mee ben. Klarna wordt namelijk niet overal aangeboden.
Laatst ontving ik een product, waar blijkbaar helaas iets was misgegaan bij de product. Het betrof een headset. Doos zag niet uit alsof deze al open was geweest. Helaas zaten de microfoon en de boekjes niet in de doos. Bestelling meteen manco gemeld op de site, via een gratis verzendlabel teruggestuurd. Op dezelfde dag dat het pakket bezorgd werd, werd een nieuwe verstuurd. Top geregeld!
Producten worden aldtijd goed verpakt verstuurd, en de doos wordt goed opgevuld zodat de boel niet gaat schuiven. Zijn genoeg webshops die dat niet doen.
KlantenserviceLaatst een headset besteld waar een aantal spulletjes uit de doos ontbraken. Manco gemeld, waarna ik meteen een gratis label kreeg waarmee ik het kon terugsturen. Zodra ze het ontvangen hadden dezelfde dag nog een nieuwe verstuurd. Ook toen ik nog een vraag had over dit proces werd deze super snel beantwoord! Top!