MediaMarkt

98"TV van 2K plus 200 euro voor de verzekering online besteld en defect geleverd. Gemeld bij Mediamarkt en ze hebben ruim een week diverse verhalen opgehangen over dat er een monteur moet komen voor reparatie of een expert om vast te stellen of hij defect is. Ook kwamen ze dat ik de TV met doos van ruim 80kg zelf moest opsturen of afgeven bij een vestiging. Dit past wat betreft formaat niet in een kleine bestelwagen... Uiteindelijk naar een vestiging geweest die een melding voor de backoffice heeft gemaakt waarna de TV een paar dagen later werd opgehaald. Uiteindelijk paar dagen na ophalen melding dat ik geld voor de TV terug krijg maar over die verzekering hebben ze het niet gehad. Ook dat weer via de chat aangegeven. Krijg je doodleuk te horen dat je daarvoor naar een vestiging moet. Ik door de regen naar de vestiging fietsen, zeggen ze dat het raar is dat ik daar voor langs moet komen. Die hebben het in 3 minuten voor me geregeld. Via FB en twitter is er alleen klantafpoeiercontact, geen klantenservice. Dit is veruit de slechtste winkelervaring ooit. De TV nu bij CoolBlue besteld. Mocht er iets niet goed zijn dan heb ik wel service. Begrijp niet dat dit bedrijf nog 4 sterren heeft met al die negatieve reviews. Als ik dit eerder had geweten dan was ik niet aan dit 'avontuur' begonnen.

Betaal je extra voor een tijdvenster van aflevering, krijg je doodleuk de avond ervoor een ander tijdvenster door.... Bezorger wilde dat ik direct een beoordeling gaf waar hij bij stond. Ipv een paar uur vrij heb ik met moeite hele dag vrij kunnen krijgen wat me door collega's niet in dank werd afgenomen.

Klantenservice online is niet-bestaand. Alleen tegenwerking gehad. Ze hebben 0,0 menselijkheid getoond. Waarschijnlijk willen ze hier zo min mogelijk aan uitgeven en werken er alleen mensen die dood zijn van binnen. Zo'n bullshit job wordt niemand gelukkig van. De top bij dit bedrijf vind hun eigen beloning vast belangrijker dan een positieve bijdrage aan de samenleving.

Scorekaart voor MediaMarkt