AlgemeenJa oké ik kan iets winnen, maar megekko is echt super. Al eerder eens iets besteld, kwam netjes aan. Werkte toen niet, gemaild, binnen een uur reactie terug. Mooie van die reactie? Het was niet “stuur maar terug en we sturen een nieuwe toe” maar ze hadden echt gekeken wat het probleem kon zijn en waren er zelf achtergekomen dat ik iets had besteld dat helemaal niet samen kon. Ze hebben hierbij toen gelijk een oplossing toegestuurd en klaar.
Dan deze bestelling; 22:30 besteld, volgende dag om 9:30 afgeleverd. Ik weet niet hoe ze dat voor elkaar gekregen hebben maar petje af. Al met al zie ik dus hoe ze de tweakers award gewonnen hebben en kan ik ze zeker aanbevelen
22:30 besteld 9:30 volgende dag binnen. Ook met goed veel luchtkussen eromheen zodat het niet beschadigd raakt. Enige “minpuntje” is dat de doos wel iets sterker/dikker mag zijn, maar daarvoor ga ik er geen ster vanaf trekken.
KlantenserviceMet deze bestelling geen contact gehad maar met mijn vorige dus wel. Toen kwamen ze super snel met de juiste oplossing terwijl veel bedrijven zouden zeggen dat ze het product om zullen wisselen en dat had bij mij het probleem niet opgelost. Naast snelle reacties dus ook nog kennis, helemaal goed dus!