AlgemeenNiet bestellen als het dringend is. Zondag avond een externe geluidskaart gekocht voor een evenement dat donderdag door ging. Dinsdag nog steeds geen tracking code, maar via mail de garantie gekregen dat het woensdag zou aankomen. Aangezien er woensdag nog steeds geen tracking informatie was, ben ik bij een lokale computerboer op zoek gegaan naar een alternatief. Gelukkig gevonden, want externe geluidskaarten zijn niet meer zo courant.
Een week later nog steeds niets ontvangen. Op mijn vraag om de bestelling te annuleren en het product - eens het aankomt - terug te sturen, wordt simpelweg niet geantwoord. Vast omdat het een professionele bestelling was, maar dan nog, een oplossing bieden had mooi geweest.
Kortom: evenement is voorbij en ik zit (hopelijk binnenkort?) met een dubbel product opgescheept. Een oplossing werd nooit aangeboden.
Product onder 'voor 22u besteld, morgen in huis' is na een week nog niet verstuurd.
KlantenserviceVia email gevraagd naar een oplossing, maar botweg ontvangen dat er geen oplossing mogelijk was omdat het pakket al verzonden was. Echter nog steeds niets ontvangen.
Edit: na het schrijven van de review heeft Max ICT het product alsnog teruggenomen.