Eerst Tweakers, dan shoppen. Bekijk onze selectie van de beste Black Friday-deals en voorkom een miskoop.

Kamera Express

Sony 24-70GMii gekocht bij KE. Was een klein probleempje met het bestellen, maar dit is zeer netjes opgelost, vervolgens heel fijn verder geholpen door Marti van de klantenservice, heeft alles in orde gemaakt en gezorgd dat ik dezelfde dag de lens nog kon afhalen in de winkel.

Overal gaat wel eens iets fout, maar het gaat erom hoe men het oplost. Dan staat KE klaar voor hun klanten!

---

Het product was direct af te halen nadat de klantenservice mij verder geholpen heeft. Hierdoor kon ik, na contact met hen, dezelfde dag het product nog afhalen.

Klantenservice heeft mij heel goed geholpen met een probleem tijdens het bestellen. Vervolgens ook gezorgd dat dit goed in het systeem is verwerkt en dat de betreffende winkel op de hoogte was hiervan, zodat er geen onnodige extra vragen/onderzoek plaats hoefde te vinden in de winkel. Credits naar Marti hiervoor.

Bedankt voor je eerlijke review.

Dat klopt soms gaat er iets mis. Bedankt dat je ons de kans gaf om dit voor je op te lossen.

Fijn dat we dat voor je konden regelen.

Scorekaart voor Kamera Express