MediaMarkt

Bestellen gaat makkelijk; het verwerken van retouren heeft een maand tijd gekost en het terugbetalen van mijn bestelling komt daar nog bij.
Producten worden verzonden via DHL, dat is bij mij in de buurt helaas de slechtste die er is (DHL kan zelden mijn adres vinden en stuurt producten 90% van de bestellingen direct terug naar verzender)
De klantenservice van de MediaMarkt heb ik meerdere keren per week, gedurende 4 weken, gecontacteerd en al wordt er goed geluisterd naar mijn probleem men geeft elke keer aan dat zij het door zullen geven aan de juiste afdeling en dat deze mij zullen contacteren (niet 1x gebeurd) Ik heb in totaal 16 maal contact gehad met de klantenservice via de telefoon.

Product niet geleverd, alvorens de bestelling als retour is verwerkt heeft ruim 4 weken geduurd.

Men luistert wel naar je probleem en geeft aan dat mijn probleem wordt doorgegeven aan de betreffende afdeling en dat deze afdeling contact met mij zal opnemen hebben deze mensen NIET 1x contact met mij opgenomen, ik heb overigens 16x met de klantenservice contact gehad.
Je bent en blijft een nummer bij dit soort bedrijven!

Scorekaart voor MediaMarkt