AlgemeenOp zoek naar de beste prijs voor een nog te releasen game (Avatar), kwam ik bij via Tweakers PW bij GameResource terecht. Daar de order geplaatst met als aangekondigde bezorgdag, 7 december, uitgerekend op de verjaardag van mijn jongste dochter voor wie het spel bedoeld was, dat kwam mooi uit dus.
VerzendingHoewel een dag later bezorgd dan oorspronkelijk toegezegd, met de bezorging zelf was niets mis. Track en Trace info was gedeeld, bezorging vond plaats op de eerstvolgende werkdag.
KlantenserviceHoewel aangekondigd voor levering op 7 december, was de levering naar het GR magazijn door externe omstandigheden met een dag vertraagd. Het cadeau zou helaas dus niet op de verwachte 7 december bezorgd worden. Ik ben hiervan keurig op de hoogte gebracht, enigszins vervelend bleef het echter wel.
Zonder er op te hoeven reageren is mij een terugstorting van €5,- toegezegd, over te maken na uitlevering van de bestelling, dit was tot gisteren echter nog niet gebeurd, maar inmiddels, via navraag, direct in orde gemaakt.
Uit ervaring kan ik zeggen dat er snel en adequaat wordt gereageerd. Ik heb een paar keer contact opgenomen met GR. Direct na het plaatsen van de bestelling (geen bevestiging daarvan ontvangen, dus twijfel over de correcte afhandeling daarvan), en hetgeen ik heb aangehaald v.w.b. de toegezegde tegemoetkoming.