Conrad.nl

Groot assortiment maar (parametrische) zoekfunctie zou echt nog wel wat beter kunnen. Contact gegevens lastig te vinden. Belachelijk hoog minimum orderbedrag voor gratis levering. Ik bestel al jaren bij ze maar ik heb het idee dat het vroeger allemaal wat beter bij ze was.

Mijn bestelling zou in delen bezorgd worden. Eerste deel ontvangen zoals beloofd door Conrad. Maar 2e deel had uiterlijk vorige week Maandag al binnen moeten zijn echter nu nog steeds niks. En je krijgt ook geen update van ze wanneer deze wel komt cq. bij de order in je profiel staat geen (geupdate) leverdatum.

Heb ze eergisteren een mail gestuurd maar daarop krijg je een autoreply dat dat tot 5 werkdagen kan duren voordat je antwoord krijgt. Telefoonnummer is niet (meer?) te vinden op de website.

Beste Arnova,

Bedankt voor uw review. Spijtig dat de zoekmachine niet naar behoren werkt. Door de drukte kan het voorkomen dat u pas na vijf werkdagen antwoord kunt krijgen. Wij streven ernaar om dit sneller te doen.

Scorekaart voor Conrad.nl