Megekko

Het was zeer gemakkelijk het materiaal te bestellen. Overzichtelijke webshop met veel keuze. Het meeste voor mijn nieuwe workstation heb ik hier gekocht; aan de ene kant voor het gemak om het bij één winkel te bestellen, maar ook omdat deze winkel vaak de laagste prijzen gaf voor de onderdelen. Ook fijn dat ze Bancontact aanbieden als betaaloptie voor degene die Belgische betaalkaarten heeft. Voorheen nooit iets bij Megekko besteld, mede omdat ik niet van deze winkel af wist en ik niet vaak computermateriaal bestel, maar in de toekomst zal ik zeker als eerste bij Megekko kijken.

Ik kan geen waardering geven voor de klantenservice omdat ik daar nog niet mee te maken heb gehad. Maar ik vermoed dat dit zeker prima zal zijn.

Zeer snelle levering. Had op zondag besteld, en maandag was het al binnen. Goed en veilig verpakt. Ik moet de computer nog in elkaar zetten, maar ik verwacht dat als er problemen zijn, dat deze niet door de levering of Megekko zijn veroorzaakt omdat de onderdelen er keurig en verzorgt uitzagen toen ze aankwamen.

Scorekaart voor Megekko