ALTERNATE.nl

Onder order 258010486 twee RAM modules besteld, na kort overleg hebben gehad via de mail met de klantenservice. Eén van de twee modules bleek uiteindelijk defect. Na telefonisch contact heb ik beide modules retour heb gestuurd. De wachtrij aan de telefoon was langer dan wenselijk in mijn optiek.
Ook het reviewen van het product op defecten duurde ook wat lang: zeker een week. Tijdens het retourproces heb ik geen updates ontvangen van de status, bij navragen kreeg ik daar ook geen reactie op.
Al met al tevreden over mijn bestelling; er werd niet moeilijk gedaan over het defect, product is vervangen, maar duurde wat langer dan gehoopt.

Bestelling kwam op tijd binnen en was goed verpakt. Retourzending was eenvoudig middels een toegestuurd barcode, te scannen bij het afleverpunt.

De wachtrij om de klantenservice te spreken te komen was vrij lang. Daarnaast ontbrak de communicatie over de status van mijn retourzending.
De vraag die ik voorafgaand aan mijn bestelling via de mail stelde aan de klantenservice werd echter erg snel beantwoord (binnen twee uur).

Scorekaart voor ALTERNATE.nl