ALTERNATE.nl

Ter toevoeging aan deze review wil ik graag benoemen dat ik door deze review te plaatsen (ongeacht de uiteindelijke review en het aanstal sterren) kans maak op een van een drietal prijzen die Alternate verloot. Mijn Alternate ordernummer is 258008011.

Ik heb 2 jaar geleden een draadloze headset besteld via Alternate ter aanvulling vna mijn PC setup. Vlak voor de 2 jaar durende fabrieksgarantei verliep (om en nabij eind oktober 2023) brak een component van deze draadloze headset af. Ik heb deze toen via een garantie aanvraag teruggestuurd aan Alternate en heb binnen 8 weken tijd een adequate verwerking van mijn product tegemoet gezien en heb daarnaast een vervangend product in uitstekende staat gekregen.

De verzending van mijn product voor een fabrieksgarantie aanvraag werd vergoed door Alternate met een gratis PostNL verzendlabel. Het verzenden van mijn pakket richting het pakketcentrum van Alternate verliep zoals verwacht van een algemene post- en pakketdienst binnen Nederland.

Na ongeveer 8 weken heb ik van Alternate een vervangend product mogen ontvangen en deze werd wederom op kosten van Alternate naar mij verzonden. Dit verliep over het algeheel erg goed. Werkelijkwaar niks bij op te merken.

Vanaf het moment dat ik problemen ervaarde met het product van mijn oorspronkelijke bestelling bij Alternate werd hier door het ondersteuningsteam van Alternate uitstekend op gereageerd. Op alle fronten werd ik voorzien van antwoorden op een vriendelijke manier en met een glimlach.

Over het verloop van mijn garantie aanvraag heb ik regelmatig contatc gehad met het team van Alternate om een status update over mijn garantie aanvraag te krijgen en hier werd altijd uitstekend, vriendelijk en met passie op gereageerd door een behulpzaam en hecht team van mensen.

Uiteindelijk heeft het team van Alternate mij via de telefoon geholpen mijn bestelling succesvol af te ronden en op de post te krijgen. Een aantal uur na het afronden van mijn bestelling aan de telefoon is mijn bestelling ook verzonden dus dit gaat razend snel.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl