AlgemeenHad hier een hardware component bestelt die later niet op voorraad bleek te zijn. Kreeg netjes een mail dat ik kon kiezen: geld terug of een vervangend product bestellen. Aangegeven het geld terug te willen wat binnen 5 werkdagen teruggestort zou zijn.
Op werkdag 6 (5 december) een mail gestuurd waar het geld blijft, en tot op heden nog geen reactie gehad. Wel een automatische reply gekregen dat de mail is ontvangen.
Inmiddels zijn we 9 werkdagen verder en heb ik het geld nog niet terug gestort gekregen op mijn rekening. Dan tel ik de dag van bestelling en tevens de dag dat ik de mail kreeg over dat er geen voorraad is niet mee.
Voor mij nooit meer een bestelling bij Paradigit!
Netjes een mail gekregen toen het product niet op voorraad bleek te zijn. Betaling zou binnen 5 werkdagen op mijn rekening staan, maar we naderen nu de 10 werkdagen. Dan tel ik de dag van bestelling en tevens de dag dat ik de mail kreeg over dat er geen voorraad is niet mee.
Beste klant,
Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Ontzettend jammer om te lezen dat dit momenteel speelt. Dat is uiteraard nooit onze bedoeling geweest en daarvoor wil ik mijn excuses aanbieden.
Graag los ik dit zo snel mogelijk voor je op! Ik heb je order helaas niet kunnen vinden in verband met het ontbreken van een referentienummer. Zou je het ordernummer (VOR) naar het volgende mailadres willen sturen: specialcare@paradigit.nl.
Dan ga ik er meteen voor je achteraan!
Groet, Simone
Team Paradigit