Azerty

Ik heb afgelopen november bij Azerty de MSI G27QPF gekocht, vooral vanwege de black-friday aanbieding. Normaal gesproken laat ik me niet echt verleiden met Black-friday promos, skeptisch als ik ben. het doet me goed om te zien dat na de aanbiedings periode de prijs ruim 50.- euro hoger is. Ook de levering was top, 22:00 besteld, volgende dag om 14:30 geleverd.

Ik schrijf deze review vanwege een actie van MSI, het product kopen is blijkbaar niet promo genoeg... anyhow ben ik wel oprecht blij met de monitor (laatste upgrade was in 2009, dus QHD, 170hz led paneel is mind blowing voor mij)
Maar als Azerty niet de service had geleverd, qua bestel, betaal en leverings-gemak had ik waarschijnlijk voor een "minder" mooi scherm gekozen.

Dus... afgedwongen review....maar wel oprecht blij.

Levering liep zoals werd beloofd op de website, ik had 's avonds besteld en de volgende middag het product in huis

Geen contact met de klanteenservice gehad om de simpele rede dat de service naar de klant (ik in dit geval) top was via de website.

Scorekaart voor Azerty