Coolblue.nl

Koop, zeker zakelijk, geen Surfacebook laptops bij Coolblue, dramatisch slechte service aan het ervaren momenteel. Laptop al bijna 6 weken in reparatie en nog steeds geen uitsluitsel over verdere duur van reparatie….. Ik kan het mij veroorloven om dan maar een andere laptop aan te schaffen maar wellicht niet voor iedereen een mogelijkheid dus hou er rekening mee dat zelfs een bedrijf als Coolblue dramatisch slechte service kan leveren. Ik ben echt verbijsterd over de door Coolblue geboden service en had eerlijk gezegd nooit verwacht dat dit bedrijf qua service zo laag zou kunnen zakken. Vind het nooit erg om voor service extra te betalen maar Coolblue is een ordinaire dozenschuiver geworden, jammer!

Coolblue kan geen enkele statusupdate verstrekken, m.a.w. sinds 18-10-23 (!) staat de status van reparatie onveranderd en Coolblue heeft gewoon geen idee waar ze mee bezig zijn. Sterker nog: Coolblue kan na 2 maanden zelfs geen reparatie/referentie nummer opgeven waaronder deze reparatie bij Microsoft bekend zou moeten zijn, het enige wat Coolblue kan doen is nietszeggende standaard emails sturen zonder enige relevante informatie omtrent de status van reparatie danwel omruiling van product.

Kortom Surfacebook laptop gekocht via Coolblue is nu al meer dan 61 dagen weg zonder enig zicht op retourdatum met in de tussentijd meer dan 30 emails van Coolblue waarin tegenstrijdige informatie wordt gegeven. Oplossingen worden gecommuniceerd welke vervolgens niet worden nagekomen en het hele circus met nietszeggende emails gewoon weer van voor af is begonnen.......

Oh ja en een email sturen naar geenglimlach@coolblue is ook een (glim)lachertje aangezien ook daar klaarblijkelijk ook niets mee wordt gedaan

--------
Update 20/12:
Voorstel gekregen voor shoptegoed en 100 euro korting, uiteraard wel allemaal te voldoen bij Coolblue zelf, máár het enige leverbaar vergelijkbaar model met miniaal 512GB (heb ik echt nodig) gaat me weer 400 Euro extra kosten. Slecht voorstel van CB om deze extra kosten door mij te laten ophoesten te meer omdat de schade welke nog dient te worden gerepareerd niet eens is ontstaan door mijn toedoen maar bij Coolblue / transporteur/ reparateur. Deze schade zou niet eens meer te repareren zijn, zoals ook zelf al door Coolblue op 04/12 per email was bevestigd.

Update 21/12: Krijg uiteindelijk geen Microsoft reparatienr van Coolblue dus zelf navraag doen bij MS dan maar -> blijkt dat er geen reparatie bekend is bij Microsoft voor een Surfacebook icm mijn serienummer, maar ja dat was ook wel te verwachten want Cooblue had dan ook al op 04/12 via email aangegeven dat er niet meer te repareren viel en er een nieuw product mijn kant op zou komen we schrijven 24/12 en nog steeds niets.

Compete Surfacebook set geretourneerd voor reparatie, vervolgens doos met oplader weer terug ontvangen en na aantal weken wachten gevraagd om deze toch weer te retourneren en dan nu nu weer verzoek gehad om toch weer te retourneren.

Klantenservice weet bij reparatie Surfacebook tot 4x toe andere informatie te verschaffen maar in geen enkel geval tot een oplossing te komen. Nu al 6 weken aan het wachten op een ‘toch wel’ of ‘nee toch niet’ , ‘heb nog even geduld’ verhaal terwijl er al op 04/12 per email was aangegeven dat er niet meer te repareren viel en er een nieuw prodcut mijn kant op zou komen........

24/12 Conclusie: Surfacebook beschadigd in beheer van Coolblue wat ook per email is bevestigd door Coolblue. Desondanks weigert Cooblue om over te gaan tot vervanging zonder een forse bijbetaling (+/- 20% éxtra t.o.v. initiële aanschafprijs) van mijn kant en dat na 10 weken wachten..... Lees heel veel goede reviews over Coolblue als het aankomt op levering maar zoek eens naar reviews als je Cooblue nodig hebt voor service, je schrikt je kapot! Dat Cooblue zo enorm slecht is qua service had ik eerlijk gezegd niet op voorhand verwacht...

Scorekaart voor Coolblue.nl