ALTERNATE.nl

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst bij alternate met black friday, toch besloten mijn gpu hier te bestellen, omdat hij goed was afgeprijsd en er een code voor Alan Wake 2 bij zat. Volgens Tweakers was Amazon goedkoper, maar daar zat het spel niet bij, en ik heb betere ervaring bij Alternate. De bestelling was weer snel en makkelijk geplaatst en kreeg snel updates voor postNL. De gpu zat goed ingepakt.

Ik had extra betaald om het pakket op dinsdag in de avond te laten bezorgen, zodat ik zeker wist dat ik thuis zou zijn. Helaas is er geen bel gegaan en kreeg ik de 'We hebben je gemist' mail gewoon thuis binnen. Dit vond ik erg frustrerend want ik was er dus gewoon en postNL is niet langs geweest.

PostNL is normaal mijn favoriete bezorgdienst, maar dit was erg teleurstellend. Uiteindelijk is mijn pakket naar een punt gegaan die alleen tijdens kantooruren open was, dus ik kon het pakket pas in het weekend ophalen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl