Megekko

Had een aantal onderdelen besteld, inclusief een kit ddr5 ram. Op de website stond duidelijk dat het verwacht werd in 2 dagen. 4 dagen later was het nog steeds niet verzonden en begon ik dagelijkse updates te krijgen over mijn bestelling (heel fijn trouwens). Het probleem hiermee is dat de aangegeven leveringsdatum elke dag bleef opschuiven. De leveringstijd bleef 2 dagen weg elke dag.

Na dat dit 4 dagen achter elkaar gebeurde wilde ik contact opnemen met de klantenservice om een beter idee te krijgen wanneer het product echt geleverd zou worden. Dit kan alleen via email, wat mij raar leek in 2023 maarja. Ik kreeg snel bericht terug, ik had meerdere vragen gesteld in de email en kreeg alleen antwoord op wanneer het product verwacht werd om te verzenden. Volgens klantenservice zou het 1 december aankomen. Toen ik de volgende dag keek naar de leverdatum voor de ram was het voor de 6de keer opgeschoven 4 dagen verder. Hierna order geannuleerd en bij andere webshops gaan kijken.

Als het product niet in hun eigen voorraad is heb je geen enkel idee wanneer het werkelijk geleverd word, uitkijken dus hiermee als je iets snel nodig hebt. Klantenservice lijkt mij een bot die automatisch door berichten leest en niet echte mensen, dat als enige contact optie met een bedrijf geeft geen fijn gevoel als je dure onderdelen koopt.

Dezelfde onderdelen bij azerty gekocht voor 20 euro meer in totaal en de volgende dag binnen gekregen. Ik zou hier nooit meer iets kopen.

Onduidelijke levertijden als het niet in eigen voorraad is bij megekko, uitkijken als je iets snel wil hebben na bestelling.

Klantenservice is alleen bereikbaar via email, en uit mijn ervaring lijkt het op een chatbot die berichten door scant en niet een echte persoon die je problemen/vragen gaat behandelen.

Scorekaart voor Megekko