AlgemeenTijdens Black Friday Xbox bundel besteld (was hele goede aanbieding). Netjes opgestuurd, maar er bleek een geopende doos met gebruikt exemplaar in de doos te zitten en dat vond ik niet acceptabel (stond ook niks over bij het artikel).
Ticket aangemaakt, wordt met een flauwe verwijzing naar FAQ zonder verder overleg gesloten. Klantenservice 3x gebeld, kastje naar de muur "het ligt bij een andere afdeling", "moeten binnen 24 uur reageren", "ze komen met een oplossing" en maar niks horen. Na een week maar zelf naar de winkel gereden die hem heeft opgestuurd om een oplossing te eisen (Post NL Track en Trace liet de afzender zien).
Daar geklaagd, stelden voor bedrag te retourneren maar dat vond ik geen acceptabele optie voor mij want alle Black Friday aanbiedingen waren inmiddels verlopen. Bundel was ook niet meer leverbaar wat het nog wat moeilijker maakte, en los kostte console+game inmiddels bijna 200 euro meer omdat er geen aanbiedingen meer waren. Nu snap ik dat dat een probleem is, maar waar ik geen begrip voor heb is waarom dat mijn probleem moet zijn. Hadden ze me vooraf verteld dat ze geen nieuwe konden leveren had ik hem direct ergens anders kunnen bestellen in de aanbieding.
Uiteindelijk na aandringen een losse Xbox met de game uit de bundel los erbij gekregen zonder bijbetaling dus de oplossing was heel acceptabel maar de weg ernaartoe nogal moeizaam. Uiteindelijk dus prima geholpen in de winkel. Online klantenservice kan helemaal niks betekenen en klaagt ook openlijk over de samenwerking met de winkels. Andersom klaagt de winkel dat de online klantenservice maar wat roept en klanten naar de winkel stuurt voor dingen waar ze niks mee kunnen.Had meer sympathie voor het winkelpersoneel overigens, daar hebben ze een oplossing gezocht voor me. Maar goed, daar hebben ze ook zonder overleg een gebruikt artikel in de doos gestopt waarmee het probleem is ontstaan.
Conclusie: nooit meer iets online bij ze kopen, als er iets mee is heb je gegarandeerd gezeik en kloterige service. Gewoon in de dichtsbijzijnde winkel de doos zelf uitkiezen.
Netjes omgepakt in een omdoos, dinsdag besteld en vrijdag in huis (artikelpagina gaf aan levering op zaterdag dus mooi op tijd).
KlantenserviceDe online klantenservice is echt abominabel slecht. Reageren niet, tickets worden zonder oplossing of contact afgemeld en als je ze belt kunnen ze niks voor je regelen of oplossen en verwijzen naar andere afdeling of de winkel maar brengen je weer niet in contact 'want ze nemen toch niet op'.
Ze zijn verder wel vriendelijk.
Uiteindelijk voor mijn online bestelling maar half uur naar de winkel gereden en daar is het uiteindelijk opgelost.