AlgemeenHet is een redelijke winkel; ik ben er nog nooit opgelicht of iets dergelijks, maar meer dan dat kan ik niet zeggen. Ik heb hier regelmatig spullen gekocht omdat de winkel dichtbij is en soms goede prijzen heeft. Echter komt het te vaak voor dat ze adverteren met een leverdatum die totaal niet overeenkomt met de werkelijkheid. Het gebeurt dus vaak dat leveringen lang duren. Ik heb ook wel eens een ander product ontvangen dan werd geadverteerd, wel was het zeer vergelijkbaar in specs en voldeed het voor mij uiteindelijk. Mijn laatste bestelling werd meer dan een maand later bezorgd dan aangegeven, en er werd amper over gecommuniceerd. Pas nadat ik zelf een e-mail stuurde en om updates vroeg, kwam er een nette reactie. Maar eigenlijk zou ik verwachten van een bedrijf dat ze uit eigen beweging klanten op de hoogte houden bij grote vertragingen.
VerzendingDe levering is vaak later dan aangegeven, soms zelfs aanzienlijk later (de laatste keer meer dan een maand later). Het is dus niet altijd zeker dat ze op de aangegeven verwachte leverdatum kunnen leveren.
KlantenserviceHoewel ze reageren op e-mails, is het nodig om zelf om updates te vragen. Zo was er bijvoorbeeld wel inmiddels een reactie van een externe partij (die ze hadden gemaild na een email met vragen over levering van mij), maar dit werd pas gecommuniceerd nadat ik vroeg of ze al antwoord hadden ontvangen en wisten hoelang het nog zou duren. Zoals eerder genoemd, worden items vaak aanzienlijk later geleverd dan verwacht. Het zou wenselijk zijn als ze een meer proactieve houding aannemen in plaats van dat ik steeds zelf e-mails moet sturen.
Beste Nightsight,
Bedankt voor het delen van deze shopervaring met ons.
Het is jammer om te lezen dat het vaker bij je is voorgevallen dat een product later of foutief is geleverd. Het is daarnaast spijtig dat je er dan ook zelf constant achteraan moet gaan waarvoor mijn welgemeende excuses. Ik ben het volledig met je eens dat indien een product later geleverd gaat worden dan verwacht dat je hierover geïnformeerd hoort te worden. Ik zal jouw feedback intern doorspelen zodat we hier proactief mee om kunnen gaan.
Mocht je nog iets willen toevoegen of mochten er nog lopende bestellingen zijn waarover je wil corresponderen, dan wil ik je vragen een e-mail te sturen onder vermelding van je ordernummer naar webcare@maxict.nl. Ik ga dan direct voor je aan de slag.
Ruben – Max ICT Webcare