Beste Bartype,
Allereerst wil ik je bedanken voor het plaatsen van deze shopervaring met ons.
Goed om te lezen dat het product snel en juist geleverd is, wel erg spijtig dat je product defect bleek bij aankomst, dat is uiteraard niet fijn! Voor een afhaling is het niet altijd mogelijk om een tijdsindicatie te geven maar ik neem je feedback hierover zeker mee, dit zou een handige optie kunnen zijn in de toekomst bij onze vervoerders.
Jammer om te vernemen dat de afhandeling omtrent het DOA product zo lang heeft geduurd. Het kan wel eens voorkomen dat een product ter controle naar de fabrikant gestuurd moet worden alvorens een oplossing wordt geboden. In jouw geval is vermoedelijk ook op deze controle gewacht, in plaats van een voorwaartse oplossing hierin te bieden. Mijn excuses dat we dit niet beter voor je hebben opgepakt en adequater hebben afgehandeld.
Zo te lezen is het uiteindelijk wel opgelost voor jou. Mocht je desondanks toch graag met ons in contact treden, dan ontvang ik graag een e-mail onder vermelding van je ordernummer en een vermelding naar deze review. Deze e-mail mag je sturen naar webcare@maxict.nl.
Jeroen – Max ICT Webcare