ALTERNATE.nl

Lego… duplo.. en treinen

Wellicht niet het eerste waar je aan denkt bij Alternate, maar ook dit hebben ze!
Voor mijn zoontje van amper een half jaar oud was ik op zoek naar iets wat hem kon vermaken, en waar hij later mee kon spelen. Alternate had de trein op voorraad die ik voor ogen had, en voor zover ik kon vinden ook de goedkoopste prijs. Met mijn vorige goede bestelervaringen was de beslissing dan ook snel gemaakt.

Website:
Overzichtelijk en producten zijn makkelijk en goed te vinden. Tijdens het bestellen meteen even mn factuur adres aangepast, maar dat ging niet helemaal goed. Je kunt het adres namelijk wel wijzigen en dat opslaan, maar het bestel proces wil toch graag verder met de oude gegevens. Vanuit programmeurs oogpunt moest ik ff gniffelen, en daarna het bestelproces even opnieuw gestart. Toen ging het wel goed. Dus Alternate.. klein puntje van verbetering maar niet storend. Voor de rest gaat het bestel proces netjes en snel. Veel betaalmogelijkheden en aflever mogelijkheden zoals een postnl afhaalpunt.

Wederom niet nodig gehad

Vandaag besteld, en als ik me niet vergis de volgende dag al af te halen bij de winkel voor mij. Keurige bruine no-nonse doos zonder al te veel lucht. Qua milieubewustzijn een pluspuntje . Producten netjes en onbeschadigd aangekomen

Scorekaart voor ALTERNATE.nl