AlgemeenIk was op zoek naar een specifieke LG widescreen monitor die alleen Megekko en nog een andere webshop op voorraad had. Omdat ik inmiddels al een aantal jaar tevreden bij Megekko winkel en dat ze een snelle levering hadden, uiteindelijk bij hen deze monitor besteld.
Het bestelproces verliep prima en kon voor op de dag van levering ook voor een avondlevering kiezen wat ik heb gedaan. De volgende dag werd inderdaad 's avonds de monitor geleverd, maar bleek direct bij het uitpakken van de verpakking dat de beschermhoes én het schuim waar de monitor in zit, waren beschadigd. Toen ik de monitor nader bekeek, zat er een grote onherstelbare beschadiging in de hoek en kon ik de electronica zien zitten. Bij nadere inspectie was inderdaad ook de hoek van de doos ingedeukt. Flink balen dus.
Direct foto's gemaakt van de monitor en de beschadigde verpakking en vervolgens gelijk een e-mail gestuurd naar Megekko dat de monitor was beschadigd en terug gestuurd moest worden. Dit was 's avonds laat.
De volgende ochtend kreeg ik een e-mail terug van Megekko met een retourlabel om de monitor kostenloos via DHL terug te sturen. Dit heb ik dan ook gedaan en gevraagd of nog hetzelfde type monitor te leveren was, maar dit bleek helaas niet meer zo te zijn. Megekko heeft heel netjes zonder moeilijk te doen het aankoopbedrag terug gestort op m'n rekening. Al met al heel netjes afgerond dus.
De verzending gebeurde al de volgende dag na bestelling, via de optie avondlevering, in de avond. Helaas heeft PostNL het pakket beschadigd waardoor de monitor defect aan kwam.
Enige punt wat ik Megekko is kan meegeven is om te kijken om zulke gevoelige goederen nog extra in te pakken als deze gevallen vaker gebeuren. Maar moet ik er ook bij schrijven dat de originele doos van de monitor al heel erg groot was en er ook veel schuim in de doos zat om de monitor te beschermen. Hoeveel moet je zoiets dan nog beschermen? Het moet echte een flinke val zijn geweest bij het vervoeren.
Wat ik al schreef is het heel erg goed afgehandeld. Na melding 's avonds laat kreeg ik de volgende ochtend direct al een e-mail terug met een retourlabel voor DHL en hoefde ik geen verzendkosten te betalen. Toen de monitor weer terug was bij Megekko had ik het bedrag binnen twee dagen weer terug.
Hulde voor Megekko, ik ben erg blij hoe dit zo netjes is afgehandeld.