Megekko

Ik heb recentelijk een scherm teruggestuurd naar Megekko en ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn retour. De terugbetaling verliep netjes en vlot, wat mijn vertrouwen in de service van Megekko alleen maar versterkte. Hoewel ik niet vaak bestel bij Megekko, ben ik elke keer tevreden geweest met de geboden service. Het gemak en de efficiëntie waarmee mijn retour werd verwerkt, zorgen ervoor dat ik met een gerust hart in de toekomst weer bij Megekko zou bestellen. Kortom, een uitstekende ervaring en een pluim voor de klantenservice!

De verzending verliep vlekkeloos en volgens verwachting. Mijn bestelling bij Megekko werd snel en zorgvuldig verwerkt, en het pakket arriveerde op tijd. De gebruikte verzendmethode en de verpakking waren beide naar tevredenheid. Echter, het terugbrengen van het scherm verliep minder soepel. Met alleen een fiets als vervoermiddel bleek dit een uitdaging, maar uiteindelijk is het gelukt. Desondanks heeft dit kleine obstakel mijn overwegend positieve ervaring met Megekko niet significant beïnvloed.

De klantenservice van Megekko reageerde snel op mijn vragen en verzoeken, wat bijdroeg aan een efficiënte en positieve ervaring.

Scorekaart voor Megekko